Rázz kezet a japánnal!

2010.09.17. 11:32

A csapnivaló kezdet után Kunio megszerette Magyarországot. Ugyan ellopták motorját és holmijának egy részét, de az olvasók és a szívesen jött támogatók segítségével újra kistafíroztuk a világutazót.

Tegnap délután szemerkélő esőben gurultunk ki a Red Baronba. A Honda Dominator elkészült, minden szükséges karbantartást és átalakítást elvégeztek rajta a szervizben. Az ülést átszabták, szivargyújtót kötöttek be és az oldaltámasz talpát is kibővítették – így biztosan nem süpped be laza talajon. Megújult a láncszett, a fékbetétek, és új olaj is került a blokkba. A cég extra ajándéka a pótgyertyák mellett egy atombiztos zár – remélhetőleg nem csaklizzák el ismét a motort.

Kunió leírhatatlan boldogságban feszített új csizmájában és kesztyűjében a frissen kapott motoron – a magyarok mindent megtettek, hogy befejezhesse kalandos útját. Eurázsia után most vár rá Afrika; aki szeretne jó utat kívánni neki, vasárnap reggel megteheti, sőt egy darabon el is kísérheti.

 

Gyülekező 9.00 és 9.30 között a Red Baron udvarán, Törökbálinton. A közelben benzinkút is van, aki akar, tankolhat. Viszlát, vasárnap!