Kéne egy klassz Rossi-póló?

2014.11.15. 09:40

Guld Peti, szerkesztőségünk TT-bubusa, Man-szigeti száguldó riporterünk kapott egy menő pólót, de ha talál rá méltó olvasót, szívesen tovább adja:

"Ugyan elcsépelt, de köztudott, az autós újságíró bizony az élet császára. Viszont egy apró titkot meg kell osztanom önökkel, a motoros vonalon mozgó firkászok élete sem valami szörnyen tragikus, szakadékszéli tapogatózás.

Emiatt pont idevág, a méltán népszerű videó, mely „Mucsi a pultos” címen megtekinthető, s amelyben elhangzó, azóta elhíresült mondat finomított változata így szól: De te nem vagy egy irigy sneci.

monster-vr46-momts24806-front

S ez így is van, nem vagyok, ezért egy ajándékot szeretnék kisorsolni azon kedves olvasók körében, akiknek tulajdonképpen köszönhető, hogy ilyen menő cuccokat sóznak rám néhanapján. A szörnyes energia italgyártó vállalat megdobott egy pólóval, amely a Valentino Rossi rajongók számára bizony kincset ér. A mérete XL, így férfias férfiak, avagy férfias férfiakkal bíró hölgyek versengését várjuk elsősorban, de természetesen a Rossi alkatúakat sem zárjuk ki, viszont arra kérjük őket, ha megnyerik, minimum bekeretezve tegyék a falra.

monster-vr46-momts24806-rear

A versenyt november 19-én, szerda este 18 órára hirdetjük, három kérdés, három helyes válasz. A játék nyertese az, aki ezt elsőként teljesíti kommentben.

Vigyázat, kizárólag fanatikusok jelentkezését várjuk, vagy legalább olyanokét, akik a játék időpontjáig minimum egy VR önéletrajzi könyvet elolvasnak, és roppant ügyesen használják a google-t.

Rossi és az angyal

Ilyenekre lehet számítani például: Mely verseny levezető körében ült Rossi mögött egy angyalnak öltözött egyén? Itt a helyes válasz egy évszám, meg a futam, a kategóriát elhagyhatjuk, bár jól esne, de elhagyhatjuk. A lényeg, hogy aki szeretné ezt a pólót megnyerni, üljön a gép előtt 19-én este, és készüljön fel rendesen Valentino Rossiból."