2017.05.17. 10:28

A Harley-Davidson idén is adott öt páros jegyet az Open Road Fest szerdai napjára, ráadásul az öt páros jegy nem valami fapados belépő, extraként tesztvezetés jár mellé, vagyis az aktuális flotta valamelyik darabjával vezetett próbakörre lehet menni. Minden jóval ellátott újságíróként is ünnepnap, ha Harley-t vezethetünk, érdemes kipróbálni.

Ha nyerni szeretnél, akkor izzíthatod a fényképezőgépet, mert ezúttal fotós kihívásra kell vállalkozni: öltözz a lehető legszigorúbb motoros bandatagnak, örökítsd meg, és küld el a zivan(kukac)totalbike.hu címre. Utómunka használata (Photoshop, igényeseknek Paint) engedélyezett, de a naturalista, hiperrealisztikus ábrázolásmódot ugyanúgy elismerjük, mint a CGI technikát. A lényeg, hogy az atmoszféra meglegyen, a zsűri első sorban a kreativitást, a befektetett munkát és az igényes részleteket szereti.

A pályaműveket péntek (május 19.) este 8 óráig várjuk. Sokat segít, ha olyan e-mail címről külditek, amit rendszeresen néztek, így győzelem esetén nem maradtok le az értesítésről.