Újabb Hiéna-pályázat, de ehhez már nagyon komoly kreativitásra lesz szükség

2017.05.30. 16:25

A legutóbbi Harley-Hiéna után a Harley-Davidson volt olyan jó fej, hogy újabb öt darab páros jegyet ajánlott fel az Open Road Fest szerdai napjára (június 7.), amelyekhez - most figyelj - tesztvezetés is jár, vagyis az aktuális flotta valamelyik darabjával vezetett próbakörre lehet menni - már amennyiben nem ittál előtte, és van A korlátlan jogosítványod.  Ahhoz, hogy az egyik a tiéd legyen, újabb kreatív feladatot kell megoldanod.

IMG 3100

Mivel a Harley-Davidson története egy pajtából indult, és a háztáji átalakításokkal egy komplett irányzat született, a jegyek megszerzéséhez fel kell korbácsolni a lelketekben lakozó William S. Harley-t. Az értékes koncokat azok kapják, akik a környezetükben található kacatokból a legjobb és a leginkább felismerhető Harley-Davidsont rakják össze. Lehet a műhelyben kallódó csavarokból, étkészletből, irodai vacakokból, lehet miniatűr és gigantikus, a lényeg, hogy a végeredmény, ha egy kis hunyorgással is, de felismerhetően H-D legyen.

Ha elkészült a mesterműved, készíts róla egy vagy több fényképet, és dobd át nekem a zivan(kukac)totalbike.hu-ra. Siess, mert június másodikán délben összeül felette a konzílium (gyk: ez a beküldési határidő), és eldönti, melyik lett a legjobb. Sokat segít, ha létező e-mail címről írsz, amin tudunk értesíteni, ha nyersz.

Jó barkácsolást!