Agresszív motoros matróna vs. rendőrök

2020.08.20. 15:34

Modern gyermeknevelés - kinek mit jelent ugye. Van, ahol már az is XXI.század, hogy a zsineggel összekötözött gyereket a robogó lábtartójára fekteti keresztbe. Nem is olyan régen ezt még a kontrás biciklivel kellett volna megoldani, ami azért elég fárasztó feladat. De hát szállítottak így régen megkötözött disznót is, egy megfélemlített kisiskolással szerintem könnyebb mint egy rúgkapáló cocával.

Külön figyelemre méltó részlet a rendőr kulcstartójára felfűzött szolgálati körömcsipesz, amivel a szerencsétlen kölköt kiszabadítja a gúzsból.

Egyébként ez a rövid videó tele van érdekes, európai szemnek különös részlettel. A meglehetősen agresszív hölgy még magassarkú papucsban is nagyon magabiztosan tartja az esővédő tetővel és speciális plexivel felszerelt robogóját. Védve vannak a tükrök, a markolatok, egészen szélesen kijön a felépítmény. És nem is nagyon ronthatja el a gép súlypontját a cucc, mert a hölgy nagyon bátran csapkod a rendőrök keze után,egy pillanatra sem tűnik ingatagnak a robogó. Ami gondolom, elektromos, mert amikor elfordítja a kulcsot és megrántja a markolatot, hogy áthajtson az intézkedő rendőrökön, nincs felbőgő motorhang.

Ahogy Ázsiában nem kell Porsche Cayenne, hogy a rakoncátlan kölköt elhozza anya az iskolából, a zsaruknak sem hosszú-magas, összkerekes Mercedes Sprinter a csapatszállítója - a rendőrségi kisbusz épp csak valamivel nagyobb, mint a matróna esőruhás robogója. Más világ, más szemlélet, na.

Azért akárhogy is érdekes amit látunk, az embernek nem sok kedve van nevetni rajta, pláne azután, hogy látta a kis srác megszeppent arcát, meg a húsába vágó zsineg nyomát a csuklóján. Ugyanakkor az is jól látszik, hogy bár a rendőrökre a világ sok tájáról érezik panasz a túlkapásaik miatt, de egy felbőszült anyával szemben ők sem mernek olyan nagyon pattogni.