Charlie Angyalai motorra pattannak

2003.01.30. 09:02

 
   
   

Drew Barrymore, Cameron Diaz, és Lucy Lui a nyáron érkező Charlie Angyalai: Teljes gázzal epizódjában krosszmotorra pattannak, és rendesen elkápráztatják a nézőket motoros tudásukkal. A Charlie Angyalai folytatásában a lány trió motokrosszgépeken küzd a gazemberek ellen, ezért közel 20 csúcs motokrossz versenyzőt kértek fel a filmesek a közreműködésre, mivel sajnos a lányok valójában annyira nem tudnak motorozni, ellenben csinosak, és jól játszanak.

A motoros mutatványokat így többek közt olyan illusztris személyiségek viszik véghez, mint Jeremy McGrath, Ricky Carmichael, és Mike Jones. A Freestyle MX legenda Mike Metzgernek egy igazán érdekes kihívással kell szembenéznie, amikor úgy kell majd előadnia a nevéhez fűződő hátra szaltót a gépével, hogy közben védőmellényén még műmelleket is viselnie kell. Mindez azért, mert e nélkül ugyan ki hinné el, hogy épp Cameron Diaz szaltózott egy méreteset.

A motoros sztárok három napot töltöttek el freestyle tudományuk bemutatásával, így a filmben jó néhány kétkerekű jelenet lesz majd látható. Ezeket a részeket egy nagy szuperkrossz pályán vették fel, amelyet kifejezetten a film számára építettek az alkotók. Az eredeti terv szerint a felvételek az anaheim-i szuperkrossz pályán zajlottak volna, azonban ezt meghiúsították különféle időegyeztetési és költségvetési problémák. Ezek alapján 2003 jó év lesz a motoros filmjeleneteket kedvelő moziba járók számára, mert a Biker Boyz kaszkadőr mutatványaitól Charlie Angyalai sem akarnak lemaradni látványban.