Motoralkatrészeket az Interneten át

2003.01.31. 11:19

 
   
   

A Bike Parts egy nem régen alakult francia weboldal, amely három nyelven kínál új alkatrészeket mindenféle Honda motorkerékpárhoz. Az 1988 óta létező francia Honda kereskedés által létrehozott oldalon rendelkezésre áll szinte az összes Honda motorhoz mikrofilm, így mindenki pontosan kiválaszthatja motorjához a megfelelő alkatrészt. Az alkatrészlistákba és árakba való betekintéshez szükséges a regisztráció.

A mikrofilmek egészen az 1980-as évekig visszamenőleg állnak rendelkezésre, és nem csak európai, hanem amerikai és néhány japán modellhez is fellelhetőek ezek a lényeges dokumentumok. A cég 5-7, de legkésőbb 10 napon belül megküldi a megrendelt alkatrészeket, és minden eladott árura 6 hónap garanciát vállal.

A fizetésre a bankkártyás konstrukció mellett számtalan egyéb lehetőség áll rendelkezésre. Későbbiekben tervezik az Internetes alkatrészbolt és mikrofilm gyűjtemény bővítését a Yamaha és a Suzuki modellpalettájával, valamint a Honda gépkocsikéval. További információkat a cég weboldalán találhatunk.