Jól fogy a Triumph Bonneville America

2003.01.31. 13:40

 
   
   

A Triumph cruiser stílusú motorja, a Bonneville America jól fogy az Egyesül Államokban. 2002 folyamán a brit cég ebből a modellből adott el a legtöbbet az amerikai kontinensen, köszönhetően többek közt a motor nevében felbukkanó America jelzőnek.

Míg az európai vásárlók viszonylag óvakodnak a Triumph 790 köbcentis gépétől, az USA-ban úgy fogy a modell, mintha akciós hamburgerként árulnák. Azonban a Triumph nem ül a babérjain, hanem az ősszel bemutatott Speedmastert veti be a Bonneville America mellett az Államokban. A két motornak rengeteg közös alkatrésze van, hiszen a Speedmaster szintén a Triumph klasszikus Bonneville családjába tartozik.

Az új modell sportosabb kinézetével a fiatalabb vásárlóközönségért verseng, míg az America továbbra is megmarad a nyugodtabb stílust kedvelő hazafiak számára.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.