Ismét termel az MV Agusta, a Cagiva és a Husqvarna

2003.02.14. 12:53

 
   
   

A Cagiva, az MV Agusta és a Husqvarna üzemeiben újraindulhat a motorgyártás még február hónap folyamán. A jó hírt az MV Agusta elnöke, Claudio Castiglioni közölte a sajtóval egy közlemény útján, amelyből kiderült az is, hogy az igazgatása alatt álló 3 márka milyen tervekkel vág neki a 2003-as évnek. Ezek alapján 24 000 darab motorkerékpár készülhet az olasz üzemekben, természetesen ez a szám a három márka között oszlik majd el megfelelő arányban.

Az MV Agustától március hónapra várható a Brutale, az F4 SPR és az Agostinire megemlékező modell, az F4 Ago szalonokba kerülése. A Cagiva kínálatában ismét megvásárolható lesz az egész Raptor család, benne a legfrissebb kistestvérrel, amelynek mindössze 125 köbcentis a motorja, valamint megjelenik az új változat, az Raptor Xtra.

 
   
   

A Husqvarnanál megkezdődik a 2003-as modellév programjában található motorok előállítása, természetes már az új, dupla vezérműtengelyes, négyütemű 250 és 450 köbcentis erőforrásokkal. A Husqvarna gyár idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját, és ezt szeretné emlékezetessé tenni a Husqvarna 510-es típus korlátozott példányszámban legyártandó speciális változatával.