Meglepetések a Budapest Motor Show-n

2003.02.19. 09:07

 
   
   

Remélehetőleg a közelgő motorkiállítások nem csak a motorozási kedvet, de a jó időt is meghozzák. Az előbbit nem kétlem, márcsak ha arra gondolok, hogy micsoda felhajtással várják a magyarországi importőrök a szezonkezdő kiállítást.

Az új és a jelenlegi modellek mellett láthatunk különlegességeket is a BNV területén, 2003. március 6-9. között megrendezendô kiállításon. A Honda képviselet jóvoltából a látogatók élôben szemügyre vehetik a tavalyi Superbike VB gyôztes, Colin Edwards VTR 1000 SP-2 versenymotorját, és itt lesz Daijiro Katoh, a 2001-es Grand Prix 250 köbcentis kategória bajnokának, NSR 250-ese is.

Hasonlóan nem aprózza el a Ducati sem megjelenését, standukon kiállítják Edwards gépének legnagyobb ellenségét, Troy Bayliss superbike versenymotorját.

Az Aprilia egyedi fényezésű meglepetésmotorral várja a nézelődőket.

A kiállítás ideje alatt a pavilonok közötti elkerített területen a láttogatóknak lehetőségük lesz kipróbálni a magyarországi importőrök által felsorakoztatott tesztmotorokat.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.