Most a Yamaha csökkent árakat

2003.02.18. 14:18

 
   
   

A Yamaha csökkentette a legnagyobb példányszámban értékesített motorkerékpárjainak árát Angliában. Ez alapján olyan kurrens motorokra ülhetnek fel a szigetország lakói olcsóbban, mint az új R1-es, a Fazer 1000, vagy a TDM900.

A döntés a Honda és a Ducati által bejelentett árvágás után született meg pár héttel. A folyamatot a Suzuki indította el, még a novemberi NEC kiállításon bejelentett kedvezőbb áraival. Az R1-es, a TDM900 és a Fazer árai közel 200 000 forintnyi fonttal csökkentek. Az intézkedés nem ideiglenes jellegű a Yamaha képviselet részéről, az év közepéig nem szándékoznak további változtatásokat végrehajtani az árlistán.

Mindez a fokozódó verseny, az erős font és a gyenge japán jennek köszönhető, és csak reménykedni tudunk, hogy a Magyarországon hasonló alakulású árfolyamok szintén némileg kedvezőbb árakat eredményezhetnek az új idényre.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.