Elkészült a KTM GP motor

2003.03.07. 08:13

 
   
   

A KTM a jövő héten tervezi 125 köbcentis vadonatúj GP motorjának első nyílt tesztjeit. Az osztrák gyár mérnökei eddig csak nagy titokban, zárt ajtók mögött próbálgatták a 2003-as újdonságot. A KTM gyár szóvivője egyelőre még nem nevezte meg, hogy melyik spanyolországi pályán hajtja majd a gépet a tavalyi világbajnok Arnaud Vincent és másik versenyzőjük Roberto Locatelli.

A pados mérések során a motor szépen bizonyított, most a pályatesztek célja, hogy a versenyzők is megismerjék a gépet, és megtalálják a legtökéletesebb beállítást, mielőtt megkezdődik a április 6-án, Suzukában a 2003-as szezon. A csapat előtt még egy spanyol teszt áll, többre nem is lesz idejük, mert csomagolhatnak, és irány Japán.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.