Barcelona és Hamburg várja a harleysokat

2003.03.13. 14:12

 
   
   

Barcelonában és Hamburgban rendezik a legszínesebb és legizgalmasabb 2003-as Harley-Davidson születésnapi partikat Európában. Az események az egész világon átvonuló Open Road Tour részét képezik. A katalán főváros júniusban, míg az észak-németországi kikötőváros júliusban rendezi a három napos fesztivált, melyen a legendás amerikai motorkerékpárgyár századik születésnapját ünneplik a rajongók.

A Harley-Davidson Open Road Tour már túl van Atlantán, Baltimore-on, Los Angelesen, Torontón és Dallason. A márciusban a déli félteke következik, így az ausztráliai Sydney majd áprilisban megérkeznek Japánba, egész pontosan Tokióban folytatódik az ünneplés.

A barcelonai rendezvényt 1992-es Olimpia helyszínén rendezik. A gigantikus fesztivál részeként óriási gyűjtemény mutatja be a Harley-Davidson történetét, népszerű zenekarok lépnek fel, de lesznek divatbemutatók és nagyszerű kaják is persze. A show június 27-én veszi kezdetét, és a három nap alatt közel 30000 látogatót várnak a helyszínen.

A hamburgi szabad kikötőben július 25-e és 27-e között rendezik a 100. születésnap második európai partiját. A hamburgi állomás atmoszférája egy vérbeli utcabál hangulatát idézi majd. A városban ezzel együtt három kiállítást rendeznek, melyek bemutatják az utazást, a gépet és a Harley-Davidsonhoz kapcsolódó kultúrát.