A BMW motorokkal támogatja a Pentagont

2003.03.14. 10:08

 
   
   

A BMW hat darab motorkerékpárral támogatja a Pentagon első motorkerékpáros osztagának létrehozását. A hat darab BMW R1100 RT-P speciális rendőrmotort a forgalomirányítás segítésére fogják használni a Pentagonhoz tartozó területeken.

A támogatás a bajor cég már korábban beharangozott programjának része, amelynek keretében motorokat biztosítanak azoknak a rendészeti szerveknek, amelyek területét a szeptember 11-i tragikus események érintették. Így a Pentagon mindössze csak az egyik részese annak az egyébként 38 egyéb más szervezet támogatását felölő akciónak, amely BMW motorokat kap. Ide tartozik még például a New York-i rendőrség is, amely közel 100 darab gépet vehet át a közeljövőben.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.