BMW sportmotor tervek 2004-re

2003.03.27. 10:28

 
   
   

Jó pár éve még csodálkoztunk volna, ha valaki a BMW autók és motorkerékpárok image-e között szigorú relációt talált volna. "The Ultimate Driving Machine"- szlogennel jellemezhető személygépkocsi flotta - hogy csak az M3-ast és az M széria többi tagját említsük - a sportos stílust kedvelő ólomlábú hard-core rajongók igényeit is messzemenőleg kiszolgálja.

Ezzel együtt a BMW motorkerékpárok ugyan lassacskán könnyebbek lettek, több lóerő is került beléjük, de a motorosok még mindig a - kényelmesen elvisz a világ végére is - túragép jellemzőket aggatják a kék-fehér márkára.

Nem hivatalos pletykák szerint a BMW gyárban már készül az ultra könnyű, kihegyezett futóművű versenygép. Ha ez a mendemonda igaz, akkor 2004-ben egy minden bizonnyal káprázatos versenymotorral lép a piacra a BMW, és remélhetőleg egy-két kategóriában a versenypályákra is.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.