Kamrás Károly a 125-ös kategóriát tanította - móresre

2003.03.31. 13:35

 
   
   

A hétvégén idén másodjára küzdöttek a Motokrossz versenyzők az országos bajnokságán A két héttel ezelőtti gyáli futam jeges-homokos pályája után hasonló kellemetlenségekkel nem kellett küzdeniük a versenyzőknek. Az időjárási körülmények nézőknek és versenyzőknek egyaránt tökéletesnek volt mondható. Ki is tettek magukért a krosszisták.

A 125-ös OB első versenyén a korábbi Eb és Vb versenyző Kamarás Károly mutatta meg, hogy mit tudnak a nagy öregek. Igaz győzelmét meg akarta óvni a T Yamaha Team csapatfőnöke, hiszen a 33 éves versenyzőknek a pálya széléről táblázták az információkat, amire a szabályok szerint idén már nincs lehetőség. Ettől a tervétől azonban vagy a 15000 Ft óvási díj, vagy a versenybírók előzetes véleménye végül eltántorította, így a verseny eredménye nem módosult, mindössze külső segítséget a következő versenyben a Real Motor versenyzője már nem használhatott. 17 éves Borka János a 2. verseny győztese, ezzel megszerezte pályafutása első győzelmét.

Grillmayer Gábor rajt-cél győzelmével a Köztársaság kupa open kategóriájának abszolút győztese volt, hiszen legnagyobb ellenfele, Németh Kornél sérülés miatt nem vett részt a versenyen.

Eredmények:

125 cm 3 OB 1. verseny
1. Kamrás Károly (Reál Motor)
2. A. Krichphalushij (T Yamaha Team)
2. Bórka János (Motocomplet, KTM)

125 cm 3 2. verseny
1. Bórka János (Motocomplet, KTM)
2. A. Krichphalushij (T Yamaha Team)
3. Soóky Zsolt (Integrál SE, KTM)

Köztársaság kupa open 1. verseny:
1. Grillmajer Gábor (Valvoline, Kawasaki)
2. Jeszenszky (Sümeg, Honda)
3. Kerner (Neptun, Kawasaki)

Köztársaság kupa open 2. verseny:
1. Grillmajer Gábor (Valvoline, Kawasaki)
2. Kerner (Neptun, Kawasaki)
3. Darók (T Yamaha Team)