Sportos motorosok

2003.04.08. 16:53

 
   
   

A programajánlókból kiderül, hogy végre van egy olyan motorosklub, amely felvállalja, hogy a motorosok nem csak a kocsmapultnál tudnak teljesíteni, hanem sok közülük különböző sportágakban is jeleskedik.

A Geronimo MC East Side április 12-én már nem első alkalommal rendez teremfoci kupát, ahova elsősorban motoros klubok nevezését várják. A bajnokságban végre eldőlhet, hogy az ijesztő megjelenésű, szakállas motorosokból álló csapatok közül melyik az, amelyik a bőrt nem csak hordani, hanem rúgni is jól tudja.

 
   
   

Mindeközben a klub másik fele, az óbudai klubházzal rendelkező Geronimo North Side egy másik missziót vállalt fel. Mivel a tapasztalatok azt mutatták, hogy a legtöbb rendezvényen a bikerek csak akkor tudnak felhőtlenül táncolni, ha előtte már kellőképpen felöntöttek a garatra, a klubtagok elhatározták, hogy tánciskolát szerveznek. Immár január óta minden szerdán összegyűlnek a táncolni vágyók a Bogdáni úti klubházban, hogy ott belekóstoljanak a Boogie-Woogie alapjaiba.
Ahogy az elnök elmondta, ez a tánc a rock & roll őse, a legtöbb rockzenére jól táncolható, és azáltal, hogy egy stabil alapot ad, később rendkívül jól variálhatja mindenki kedve szerint.
A továbbiakban a Geronimo MC egy Toy Runt - egy jótékonysági felvonulást - is szervez május 31-ére, amikor a klub, illetve a felvonuláshoz csatlakozó motorosok adományokat, illetve egy értékes műszert adnak át egy esztergomi kórháznak. Rendezvényeikkel azt szeretnék bebizonyítani, hogy a motorosokról kialakult negatív képnek valójában semmi alapja.