Gyülekeznek a Gixeresek

2003.04.28. 14:08

 
   
   

A Suzuki szupersport modellei, a GSX-R-ek, már igen hosszú múltra tekintenek vissza. Két éve a Full-Gas életre hívta a GSX-R KLUB-ot, hogy összefogja a típus híveit és számukra, biztonságos körülmények között élménydús eseményeket és speciális kedvezményeket biztosítson.

A 2003-as GSX-R KLUB eseménynaptárban sok izgalmas eseményt találunk. A rajongónk sajnos az első programról már lemaradtak, mert április 27-én lezajlott a szezonnyitó túra. Akik most szeretnének bekapcsolódni a klub életébe, legközelebb május 15-én a Pannónia ringen vehetnek részt közös pályamotorozáson és tesztnapon. Itt a tesztmotorozás mellett lehetőség lesz eszmecserére olyan suzukis versenyzőkkel, mint Dudás Peti és Vörös Sándor.

A június 22-23-i hétvégén, a hagyományokhoz híven a GSX-R KLUB ismét ellátogat a misanói Superbike VB futamra. Július 17-én, majd szeptember 13-án és14-én pedig folytatódik a pályaőrület a Pannónia Ringen.

Augusztus 16-án a balatonlellei kikötőnél GSX-R találkozó, október 12-én egynapos túra lesz, utóbbi a közeledő Mikulás tiszteletére.

A négy nap pályamotorozás részvételi díja klubtagoknak 10.000 Ft.
Aki nem tagja a GSX-R KLUB-nak, és szeretne részt venni a rendezvényeken, a 85/352-303-as telefonszámon vagy itt regisztrálhat. Az éves tagsági díj 3000 Ft.