Új motorosbolt nyílt

2003.04.29. 11:34

 
   
   

A Furygan, Roof és Craft Európa nyugati felén jól csengő márkanevek, ám Magyarországon eddig nem voltak elérhetők. A QuasiMoto tulajdonosai maguk is motorosok, akik már unták az egyre uniformizálódó sisakokat és ruhákat, innen jött az ötlet, hogy nem csak jó minőségű, hanem egyedi megjelenésű termékeket tartsanak üzletükben.

 
   
 

A hazai motorosok körében talán a leginkább ismert név a francia Roof, mely márkanév híres a rendkívül egyedi formájú sisakjairól. Talán meglepő információ sokak számára, hogy bár a céget pár éve ismerjük, 20 éves múltra tekint vissza és úttörő volt a kompozit anyagok felhasználásában.

 
   
   

Nyugat-Európában a Roof névnél is ismertebb az itthon szinte teljesen ismeretlen Furygan márkanév. A Furygan cég története 30 éves múltra tekint vissza, így a legrégebbi motorosruhákat gyártó cégek egyike. A Furygan márkanév exkluzív minőségű, megjelenésében visszafogottabb, klasszikus vonalú ruhákat gyárt, melyeknél a praktikum kiemelt szerepet kap. A Furygan legfőbb erénye azonban a sok vásárló szerint a rendkívül jól illeszkedő szabáson túl a különleges puhaságú, szigorú válogatáson átesett hidrokezelt bőrben keresendő. Ez a bőrfajta a normál bőrök által felszívható víz mindössze 20%- át tudja felszívni, ami a gyakorlatban vízállóságot jelent. A Furygan a bőrruházat mellett textilruhákat, kesztyűket, gerincvédőket, vesevédőt és egyéb kiegészítőket kínál.

 
   
 

A német Craft márkát, bizarr formájú sisakjai Európában piacvezetővé tették a Streetfighter sisakok egyre bővülő piacán. Bár a legtöbb karbon - üvegszál - dynema héjú sisakot a burkolatlan motor tulajdonosok és a chopperesek veszik, a vevőkör folyamatosan bővül.

Az üzlet választéka hamarosan bővülni fog az Oxford táskákkal, tankpadokkal, csomaghálókkal, de a kínálatban szerepel markolatfűtés, sisakbeszélő, lakat és még sok más is. Érdemes tehát, ha pusztán csak nézelődés céljából is ellátogatni a IX. kerület Viola utcába.