Kukacosok az Őrségben

2003.05.05. 11:13

 
   
   

Több mint száz motoros találkozott szombaton reggel a székesfehérvári Auchan parkolójában, a helyi őrző-védő egység nagy örömére. Az ország minden részéről - Békéscsabáról, Nyíregyházáról, Sopronból, és még sorolhatnám - csapatostul érkező, többségében csak az interneten keresztül érintkező motorosok megrémísztették az áruház biztonságáért felügyelő szerveket, akik a parkolóban gyorsan betiltották a fényképezést, a cigarettázást és még ami hirtelen eszükbe jutott.

Pedig a meglehetősen vegyes társaság igen békés céllal gyülekezett: hétvégi kirándulásra indultak a Balatonfelvidék érintésével Zalaegerszegre. A tervezett programok között volt Alsó-Őrség túra, Göcsej szíve túra és persze eszem-iszom, barátkozás a látásból ismeretlen kukacos ismerősökkel.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.