A leggyorsabbak jutalma egy BMW roadster

2003.05.12. 08:39

 
   
   

A MotoGP legjobb edzéspilótája kapja a BMW Díjat 2003-ban, amely nem más, mint a német gyár nemrégiben bemutatott, vadonatúj Z4-es roadstere. A klasszikus nyitott BMW sportkocsit az a pilóta kapja meg az év végén, akinek az összesített edzésidői a legjobb eredményt adják, beleértve ebbe a hivatalos MotoGP teszt Katalán pályán elért idejét, még március elejéről. Így az a versenyző pályázhat a legnagyobb eséllyel a gyönyörű díjra, aki mind a 17 edzést teljesíti. A hathengeres, változó szívócső- és szelepvezérléssel ellátott BMW technikailag igazán méltó a MotoGP műszaki színvonalához, ezenfelül szinte minden létező extrával felszerelten kapja meg az arra érdemes győztes.

A legjobb edzés pilótának járó BMW Díj versenyében jelenleg Valentino Rossi vezet, 5 perc 24.532 összesített edzésidőkkel. Őt mindössze 0.272 másodperccel lemaradva Max Biaggi követi, majd a harmadik helyen, további 0.567 másodperc hátránnyal Tohru Ukawa áll. Loris Capirossi, aki már besöpörte a Katalán pályán elért legjobb idejével az ezért járó BMW 330 Cdi díjat, jelenleg a hatodik helyen áll az összesítésben 1.835 másodperccel lemaradva Rossitól, de ugye még 14 forduló hátra van, és bármi lehetséges a szezon végéig.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.