Balesetmentes motorozás

2003.05.12. 15:58

 
   
   

A Tököli reptér volt a helyszíne az elmúlt hétvégén megrendezett motoros tesztnapnak. Az érdeklődők a Moto Guzzi, a Benelli és a Triumph márkák teljes palettáját ismerhették meg és próbálhatták ki. A szervező veszprémi MBC Kft. és a budapesti Frontosa Motor Kft. mindent elkövetett, hogy a nap jó hangulatban teljen el.

 
   
   

A kétezer forintos belépőjegy kellőképpen megszűrte az érdeklődőket, ide valóban csak az jött el, akit érdekeltek a motorok - és aki megtalálta a repülőteret, amelynek bejárata nem Tökölhöz, hanem Halásztelekhez esik közelebb. Ezért az összegért viszont akár az összes motort is ki lehetett próbálni, ha valakinek volt elég türelme sorban állni. A legnagyobb érdeklődés az itt bemutatott Moto Guzzi Breavát és a Benelli Tornadót övezte, de sokan kíváncsiak voltak a Triumph négy modelljére is.

 
   
   

A Triumph kamion shopja egyenesen Párizsból érkezett az eseményre, de mellette több hazai kereskedés is elhozta kínálatát. Több büfé is kínálta a hűsítőket a felhevült részvevőknek, a pihenők alatt pedig Hidi Miki tartott motoros-kaszkadőr bemutatót. A hétvége mindkét napja kellemesen telt tehát azok számára, akik a tököli repülőteret választották. A szervezők legnagyobb örömére - a több száz tesztelő ellenére - baleset nélkül ért véget a nyilvános teszt.