Amatőr videó Kato bukásáról

2003.05.15. 09:40

 
   
   

Eddig szinte egyetlen TV felvétel sem került bemutatásra Daijiro Kato szörnyű balesetéről, amelyet idén április 6-án szenvedett el a suzukai MotoGP futam 3. körében, és később belehalt a balesetben elszenvedett sérüléseibe. Egy amatőr felvétel már felbukkant a MotoGP.com oldalán, de abból szinte semmit nem lehetett látni. Most azonban egy új, igen sokkoló erejű amatőr felvétel került fel az oldalra, amelyből látható, amint Kato az ötödik helyen motorozva, szinte fékezés nélkül csapódott a sikán előtti védőkorlátnak. A korlát előtt ugyan voltak védőpárnák, de ez ekkora sebességnél mit sem ért, és amennyire ki lehet venni a felvételből, ahová Kato és motorja becsapódott a védőpárnák legszéle volt csak. Amennyire ki lehet venni, Kato meg sem kezdte a ráfordulást a sikánra, hanem fékezés nélkül, egyenesen továbbhaladva rohant bele a védőkorlátba.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.