Barrichellót meglepte a MotoGP motorok sebessége

2003.05.15. 10:25

 
   
   

Rubens Barrichello elhunyt honfitársa, Ayrton Sennahoz hasonlóan nagy gyorsasági motorsport szurkoló és az elmúlt hétvégén a szintén brazil Alex Barrosnak szurkolt a jerezi pályán. Az F1-es pilóta a spanyolországi Katalán versenyt követően maradt Spanyolhonban, hogy összevesse a legújabb MotoGP motorok, és az F1-es kocsik teljesítményét egymással, mivel a jerezi pályán mind a két motorsport képviselői gyakran tesztelnek, illetve versenyeznek.

Az összehasonlítás eredménye meglepte Barrichellot, mivel szerinte igen sok a különbség a két sportág között. Szerinte motorozni sokkal nehezebb a jerezi pályán, mint F1-es kocsit vezetni. A sebességek megoszlására példaként említette Nicky Haydent, aki 279.6 km/h-val hasított a hátsó egyenes végén, és ez nagyobb, mint amit az F1-es kocsiknak mértek ugyanezen a ponton Jerezben. Ez a tény még Barrichellót is alaposan meglepte.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.