Kevin Schwantz superbike iskolája Európába költözik

2003.05.16. 13:41

 
   
   

Kevin Schwantz idény nyáron első alkalommal Európába hozza világhíres motoros iskoláját. A korábban 500 köbcentis világbajnok reményei szerint ez az esemény nem egyedi alkalom lesz, hanem évente megismétlődik, mint iskolája tengerentúli turnéja. A németországi Suzuki, a japán Suzuki főnökség és Schwantz iskolája négy kétnapos kurzust szervezett Németországban július és augusztus folyamán.
"Izgatott vagyok az európai visszatérésemmel kapcsolatosan, hogy miként fogadják majd azt a programot, amelyet én és az oktatóim összeállítottunk. Nagyszerű időtöltés lesz mindenkinek, akik részt vesznek benne."- nyilatkozta a legendás 34-es rajtszámú versenyző.

Közvetlenül a német MotoGP futam előtt és után lesz három tanfolyam a Sachsenringen július második felében, valamint ezt követően a Nürburgringen lesz a záró suli augusztus 2-3-án. Maximum 30 diák vehet részt egy-egy tanfolyamon, ahol kezdő és haladó csoportokba osztják őket. A motorok a Suzuki új SV650 illetve SV650S gépei lesznek, amelyekre Michelin Pilot Sport abroncsok kerülnek.