Itt a MotoGP mozi!

2003.05.16. 14:40

 
   
   

A MotoGP világbajnokság bevezetéséről, és alig két esztendős történelméről készült dokumentumfilm, amelyet különféle GP pályákon forgatott egy hollywoodi stúdió. A film címe "Faster", azaz Gyorsabban, és a nemzetközi bemutatkozásra vár, amely a jelenleg zajló Cannes-i Filmfesztiválon esedékes.

Az első vetítésre ma kerül sor, a Riviera 8 Filmszínházban, este 8 órakor. Ezt egy vacsora előzi meg a Majestic Hotelben. Az este fénypontja a hat MotoGP sztár érkezése lesz, név szerint Valentino Rossi, Olivier Jacque, Loris Capirossi, John Hopkins, Colin Edwards és Alex Hofmann látogatnak el versenymotorjaikon végigvonulva a La Croisetten, Cannes híres tengerparti körútján, amelyre a legtöbb figyelem összpontosul a fesztivál ideje alatt. A film narrátora nem kisebb név, mint a Csillagok Háborúja sztárja, Ewan McGregor. Az angol színészről tudni kell, hogy maga is nagy sportmotoros, korábban versenyeken is indult, és jó néhány alkalommal felbukkant már a GP versenyeken, mint VIP vendég. McGregor saját motorján fog érkezni a bemutatóra, együtt a MotoGP sztárokkal.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.