Motorizált focisták

2003.05.19. 08:40

 
   
   

Az amerikai Viper Motorcycle Company bejelentette, hogy együttműködési megállapodást kötött a Minnesota Vikings futball csapattal. A Viper cég vezetősége szerint ez a szerződés mindkét résztvevőnek rendkívüli hasznot hoz majd, hiszen az amerikai focirajongók közül sokan motorkerékpár tulajdonosok is, így nagyrészt közös a célközönségük.

A promócióban résztvevő motorkerékpár a Viper Diablo lesz, amely jelenleg a cég csúcsmodellje, és amely legalkalmasabb arra, hogy a focisták illetve a focirajongók saját arcukra formálják azt. A tervek szerint, ha a focisták Viper motorkerékpárral járnak, rajongóik sem tudnak ellenállni, és ők is ugyanolyan motort akarnak.

Az elmélet jól hangzik, és mivel nem ismerjük az amerikai focirajongók lelkivilágát, a dolog még akár működhet is. Nem is értem, hogy nem jutott eddig senkinek eszébe, hogy a nálunk is motorizálják a futball huligánokat. Bár akkor egy-egy bajnoki mérkőzés után úgy nézne ki az Üllői út környéke, mint a Mad Max valamelyik jelenete.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.