Találkozó a 100. évforduló jegyében

2003.05.20. 16:53

 
   
   

Alig fújták el a születésnapi torta gyertyáit a Harley-Davidson Budapest Neszmélyi közben található főhadiszállásán, máris a következő rendezvény tartja lázban a márkaképviseletet.

A pünkösdi hosszúhétvége legnagyobb eseménye Harley-soknak és Harley-rajongónknak egyaránt a Nemzetközi Harley-Davidson Fesztivál lesz, amit idén negyedszerre rendeznek az alsóörsi Európa Kempingben. Az rendezvényre a világ minden pontjáról várnak résztvevőket, hiszen a 100 éves évforduló kapcsán a Harley-Davidson tulajdonosok egy éven keresztül tartó világkörüli útra indulnak, melynek egyik állomása 2003. június 5-e és 8-a között hazánkban lesz.

 
   
   

A folyamatos nyüzsgés és látnivaló garantált, a reggeltől estig tartó látványos bemutatók, versenyek és szórakoztató programok mellett véget nem érő koncertprogramok várják az érdeklődőket. A hazai zenei élet kiválóságai mellett olyan legendás sztárzenekarok előadását tekinthetik meg, mint a Creedence Clearwater Revival, melyet két alapító tagja Stu Cook (basszusgitár) és Doug "Cosmo" Clifford (dobok) Creedence Clearwater Revisited név alatt újjászervezett.

A vasárnapi meglepetés sem maradhat el: A Harley Owners Group (Harley Tulajdonosok Klubja) magyarországi szervezete, a H.O.G. Budapest Chapter a 100 éves születésnap méltó megünneplése alkalmából június 8-ra, vasárnapra mindenkit meghív az ünnepi partira. Erre a napra a belépés ingyenes.