A Suzukisok ringbe szálltak

2003.05.21. 08:55

 
   
   

GSX-R nap, Pannónia Ring, 2003. május 15.

Ahhoz képest, amit a meteorológusok ígértek, csodás időnk volt. Sütött a nap végig, és bár eleinte erős szél fújt, délutánra valamelyest csillapodott. Persze vannak pesszimisták, akik szintén ott voltak és ezt az egészet egész másképp látják.

 
   
   

A nap pályamotorozással indult, közben pedig a legújabb Suzuki modelleket is ki lehetett próbálni. Ehhez a Magyar Suzuki teljes motorkerékpár-tesztparkja rendelkezésre állt. A két ezrest, a GSX-R-t és az SV-t a pályára is felvihették, éltek is ezzel a ritkán adódó lehetőséggel a motorosok szép számmal, még megtankolni is alig volt idő. Az ezreseken kívül volt még két Burgman, a legkisebb (125 cm3) és a legnagyobb (650 cm3) , V-Strom, DRZ-400, Marauder és a GS 500.

Délután kettőkor indult a futam, amelyen a pályamotorozáson résztvevő első 40 legjobb időt futott motoros indulhatott. Díjazták az abszolút első helyezéseket, és a legjobb időt futó GSX-R-eseket is.

 
   
   

Az abszolút sorrend: Lövey Ádám - Papp László - Fodor Donát, a legjobb GSX-R-es szintén Fodor Donát, a második Zács Zoltán a harmadik pedig Adorján Tamás lett. A nyertesek egy szép kupával, GSX-R pólóval, ajándékcsomaggal és egy fantasztikus motorozás élményével lettek gazdagabbak.