Szabó Attila pontot szeretne

2003.05.22. 15:58

 
   
   

A hétvégi negyedik MotoGP verseny helyszínén Le Mans-ban rendezik meg a BMW Boxer Kupa harmadik fordulóját. A versenyen induló magyar csapat már elutazott Franciaországba, ahol remélhetőleg az Oulton Park-i versenyhez képest egyértelműbb időjárási viszonyok várják Szabó Attilát és a Team Wallis Motor Hungary csapatot.

A motorversenyen, amelyen csak BMW R1100S típusú gépek indulhatnak, szabadedzésre nincs mód, a rajtsorrendet a pénteki két időmérő edzés összesítése dönti el. A szombaton 16.30-kor rajtoló 17 körös futamon a BMW AG ezúttal Jürgen Fuchs-ot indítja VIP versenyzőként.

A Team Wallis Motor Hungary igen bizakodó a hétvégi sportesemény előtt. Szabó Attila a múlt hét végén a Pannóniaringen tréningezett a BMW-vel, és az angliai futamot megelőző eredményén 4 másodpercet javított. A régióból egyedül induló magyar csapat célja a pontszerzés, és ez nem is tűnik elérhetetlennek: Szabó Attila elmondása szerint egyre jobban összeszokik a BMW R1100S-sel.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.