Ismét az eső mosta a boxereket

2003.05.27. 10:26

 
   
   

A Le Mans-i MotoGP verseny egyúttal a BMW Boxer Kupa 3. futamának is otthont adott. A Team Wallis Motor Hungary versenyzője, Szabó Attila pontokért ment a francia versenypályára, de sajnos megint csak üres kézzel jöttek haza.

A körülmények között azonban a magyar csapat elégedett lehet a táv teljesítésével és a 36 indulóból elért 20. hellyel is, ami kettővel előkelőbb, mint a két héttel ezelőtti Oulton Park-i helyezés.

A csapat sokat készült a kemény megmérettetésre, amit tovább nehezített, hogy a versenyzőknek nem volt lehetősége edzésre, rögtön az időmérő futammal kezdtek. Szabó Attila és a Team Wallis Motor Hungary azon reményeit, hogy pontot szerezzenek, végül a hatalmas eső teljesen elmosta, és a versenyen az egyetlen cél a biztonságos célba érés maradt.

Ez sem sikerült sokaknak, hiszen a pálya olyan nyálkás volt, hogy nagyon sokan kicsúsztak, és jó páran ki is estek, hiába figyelmeztette az eligazításon a résztvevőket a rutinos Randy Mamola, hogy Le Mans-ban esőben még esőgumikkal sem tapadnak a kerekek.

Továbbra is a pontszerzés a cél, amire Szabó Attilának legközelebb június 7-én Olaszországban a mugellói pályán lesz lehetősége.