Közös eBay-MotoGP árverés

2003.05.30. 13:38

 
   
   

A MotoGP közössége és az eBay internetes aukciós áruház partneri megállapodást kötött, hogy kihasználva ennek előnyeit az afrikai gyerekek megsegítésére indított akcióban. A legújabb segélyakció mögött a MotoGP hivatalos segélyszervezete, a Riders for Health áll. Olyan tárgyakat lehet megvásárolni a 27-e óta tartó árverésen, amelyeket üzletben, pénzért még sohasem. A tárgyak a pilótáktól, a csapatoktól és egyéb szponzoroktól kerültek felajánlásra. Az árverezésre kerülő dolgok közt van például egy pár box utca belépő a mugelloi futamra, egy-egy Valentino Rossi és Manuel Poggiali által viselt, és aláírt Arnette napszemüveg, kétszemélyes vacsora az Aprilia vendéglátó kamionjában, 6 hely abba a csapatba, amely majd a pilóták ellen focizhat a Mugellói Nagydíj hétvégéjén, egy Ducati dzseki amelyet Capirossi írt alá, egy Alpinestars hátizsák Max Biaggi és Marco Melandri kézjegyével ellátva, egy MotoGP3 játék Playstation konzolra jó néhány versenyző aláírásával, Rossi 2003-as Dainese versenyruhája, rajta a The Doctor lógóval, Stefano Bianco 125-ös Gilerajának komplett versenyidomja, és a Riders for Health könyv, amelyet szinte az összes MotoGP sztár aláírt.

 
   
   

Az árverések nagy része a következő nagydíj helyszínéhez, Mugellóhoz kapcsolódik, így akit érdekel valamelyik darab, hamar látogasson el az eBay megfelelő oldalára. Az év folyamán a további nagydíj helyszínekhez kapcsolódó árverések is lesznek még, így érdemes figyelni az oldalt, hátha valamelyik honi gyűjtő képes lesz felvenni a versenyt az olasz, spanyol, angol vagy német rajongókkal. Mindig 7 napig lesz nyitva az árverés, a nagydíjat megelőző héten keddtől, a verseny hétvége kezdetét jelentő szerdáig. A jótékonysági akció idei legfőbb célja az afrikai gyermekek megsegítése lesz.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.