Őrültek háza lesz a Budapest Aréna

2003.06.04. 10:11

 
   
   

2001. óta már hagyománnyá vált, hogy a legelvetemültebb motorversenyzők, a Motokrossz Freestyle űzői látogatnak el Budapestre, és mutatják be hajmeresztő mutatványaikat a levegőben.

Az elmúlt években a Sportszigeten rendezett műsorszám idén beköltözött a Budapest Arénába. A rendezettebb, időjárási viszonyoktól független helyszín a versenyzők számára is vonzóbb: 8 amerikai versenyző jelezte részvételi szándékát, köztük az elmúlt 2 év amerikai freestyle bajnoka Kenny "Cowboy" Bartram. A külföldiek mellett bízunk Németh Kornél indulásában, amelyet a Motocross VB-n való szereplése nagyban befolyásol. Sajnos Kerener László megsérült, de Hujber Péter és két amatőr, de annál tehetsegesebb freestyle-os, Lamos Attila és "Toto" indulnak.

Az ugrálásból nem maradnak ki a bringások sem. Lesznek BMX es MTB dirt jumposok, köztük Magyarország és a világ egyik legjobb BMX-ese, Shenker Benjamin, aki a RIDEAIR miatt elhalasztotta amerikai versenyzését. BMX flatland bemutató, breakdance, és Freshfabrik koncert gondoskodik arról, hogy a hangulat ne lanyhuljon.

A 2003. június 7. 19 órakor kezdődő Ride Air Motocross Freestyle Show-ra jegyek 3200 és 3800 Ft-ért az ismert jegyirodákban még kaphatók.