Csapatban közlekedjetek óvatosan!

2003.06.05. 17:57

Az utóbbi években rendszeresen Alsóörsön rendezik meg a Harley-Davidson motorosok közép-európai fesztiválját. A ma kezdődő eseményre Harley-kal és más motorokkal csoportosan érkeznek a résztvevők.

A Sárvár felől érkezző különítmény tagjai eddig tisztázatlan körülmények között összeütköztek két személygépkocsival, aminek következtében az egyik motort vezető férfi a helyszínen életét vesztette - mondta T. Puskás Ildikó, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) sajtóügyeletese az MTI-nek.

A baleset csütörtök délután történt a település belterületén, a 71-es úton, a benzinkút mellett. Információink szerint a mintegy 10 motorosból álló csoport egyik tagja szabálytalanul kezdett előzésbe, és frontálisan összeütközött egy Skodával. Az autó az ütközéstől megpördült és szabályosan letarolta a több motorost. A baleset után a tűzoltók szabadították ki a személyautó egyik sérültjét.

A baleset következtében öt ember súlyos, életveszélyes, egy súlyos, egy pedig könnyű sérülést szenvedett - tudta meg az Index a balatonfüredi rendőrkapitányság sajtóügyeletén. A sérültek mentése jelenleg is tart.

Vigyázzatok az utakon, és a szokásosnál még fokozotabban, ha csoportosan indultok útnak.

"Vezess úgy, mintha a szembejövő életében először ülne volánnál."

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.