A MotoGP hivatalos órája

2003.06.11. 13:51

 
   
   

A MotoGP hivatalos időmérője, a svájci Tissot cég bemutatta az első hivatalos MotoGP óráját. A Swatch csoporthoz tartozó óragyártó 1992 óta biztosítja a Gyorsasági Világbajnokság megrendezéséhez szükséges berendezéseket, azóta amióta a Dorna Sports megszerezte a versenysorozat televíziós és kereskedelmi jogait. Mindössze 2003 darabot gyártanak az új modellből, amelyből 999 darab korlátozott példányszámban, luxus kiadásban kerül ki a gyárból.

Francois Thiébaud a Tissot elnöke, és Carmelo Ezpelata, a Dorna Sports elnöke, valamint Mick Doohan ötszörös 500 köbcentis világbajnok együtt mutatta be az új órákat. A speciális sorozat 54-es számú példányát Doohan vehette át, amellyel 54 GP győzelme előtt tisztelget a svájci gyártó. A további darabok azokhoz a MotoGP pilótákhoz jutnak, akik az edzések során a leggyorsabb köridőt teljesítik, elnyerve ezzel az Első Rajtkocka Díjat. A korlátozott példányszámú óra már most nagyon népszerű a versenyzők közt, így egy okkal több, hogy az edzésnapokon minden beleadjanak a pályán.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.