Méhecske vs. nudista motoros

2003.06.16. 09:57

 
   
   

Rosszul végződött annak a német motorosnak a nudista motorozása, akit egy méhecske vett beható tanulmányozás alá ruhától mentes kényes testrészén. A 36 éves úriember pucéran motorozott egy naturista úszómedence környékén, amikor egy méhecske megtámadta.

A motoros megpróbált szembeszállni a mérges méhecskével, azonban ekkor elvesztette uralmát a járműve felett és elborult vele. A következmények vállsérülés és kisebb zúzódások. A nudista motoros mindenesetre szerencsésen megúszta az egészet, ha azt vesszük, hogy egy kendőn, egy napszemüvegen, és szandáljain kívül semmi sem volt rajta.

Viszont a német rendőrség azt fontolgatja, hogy megbünteti a naturista motorost, mivel sisakot nem viselt, és ezt kötelezően előírják a német törvények a motorkerékpárral közlekedők számára.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.