Tegnap robbantott a Kawasaki

2003.08.28. 12:53

 
   
   

A legkisebb japán motorkerékpár gyár nagyon is belehúzott, már ami a jövő évi új modellek számát illeti. Szomorúan fogadtuk a hírt, mi szerint már csak használtan vásárolhatjuk meg a legendás gépek közé tartozó ZX-9R-t, de jövőre beszüntetik a ZZ-R 250 és a VN 800 Drifter gyártását is.

 
   
   

A legizgalmasabb újdonságnak a legújabb Ninja, a ZX-10R ígérkezik, de ahogy már korábban hírt adtunk róla, a Z1000 feltámadását egy kicsit kisebb, és egy kicsit olcsóbb Z750 is követi. A versenyeken szerzett tapasztalatok a ZX-6RR-t sem hagyták érintetlenül. Ugyanígy nem ismeretlen már a KX-250F új négyütemű krosszmotor sem, bemutatója már a nyár elején megtörtént.

 
   
   

A cruiseresek nagy örömére két új chopper is felkerült a Kawasaki palettájára. A Mean Streak 2004-re kap egy nagyobb, 1600-as motort is, és a VN család egy újabb óriással bűvül. A VN2000 - ahogy neve is mutatja, átlépte a misztikus 2000-es határt, 2053 cm 3-es lökettérfogatával. Sajnos teljesítményadatokat még nem tudunk.

A motorokat szeptember második hetében, a milánói EICMA Show-n fogják hivatalosan bemutatni a nagyközönségnek és a sajtó munkatársainak.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.