Program motorépítőknek

2003.08.05. 10:15

 
   
   

Az első verzió után immár javítva, és kibővítve kapható az a számítógépes program, amelyet kifejezetten az amatőr és profi motorépítőknek fejlesztettek ki. A Virtual-Cycles 3D Chop Shop-ban megtervezhetjük motorkerékpárunk legtökéletesebb formáját anélkül, hogy egy fillért is kiadnánk alkatrészre.

A program a legnagyobb motorkerékpár alkatrészeket gyártó cégek komplett árukészletéből dolgozik, és azonnal meg is mutatja, hogy állna motorunknak a kiválasztott tükör vagy hátsó kerék. A saját tervek alapján készült mintából akár fényezést is tervezhetünk a kiállításra szánt motorunkhoz, és végül a háromdimenziós képen minden oldalról megcsodálhatjuk művünket.

A program figyelembe veszi még azt is, hogy ne szaladjunk túl a költségvetésen. Mivel katalógusa a beszerzési árakat is tartalmazza, azonnal kiszámolja az építésre fordítandó összeget. A program második verziója megvásárolható a www.virtual-cycles.com oldalon, most akciósan 79,95 dollár helyett csak 49,95 dollárért.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.