Vajból Harleyt!

2003.08.15. 10:36

 
   
   

Norma, az Amerikában élő iowai asszony már 4 éve várja a Harley-Davidson motorgyár kerek 100. születésnapját, hogy méltó módon megünnepelje.

Az asszony nem másként tiszteleg a legendás gyár századik születésnapja előtt, mint azzal, hogy készít egy Harley-Davidsont vajból. A kiszemelt modell a V-Rod, ennek életnagyságú mását akarja az asszony megformázni ebből a motorkerékpár építésben nem mindennap használt anyagból.

 
   
   

A motorhoz alig egy hete fogott hozzá, amikor befejezte az életnagyságú tehénkét, ami a képeken mögötte áll. A vaj, amit használ 5 éves, aminek a hölgy szerint a legjobb a konzisztenciája és nem már változik az állaga. A vajmotor drótvázra épül, amit rengeteg, különböző szögből készült rajz után épített az amerikai nő. A mű elkészítéséhez 136 kiló vajra van szükség, azaz jóval könnyebb lesz a szerkezet (még vázával együtt is), mint a mintadarab.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.