Ott volt a magyar rendszámos

2003.08.08. 10:56

 
   
   

Az elmúlt hétvégén, Rédén rendezték a háromkerekűek szokásos éves összeröffenésüket. A mezőfalvi puszta után igazi felüdülést jelentett a rédei kastélyparkban ősöreg fák alatt megrendezett motoros találkozó.

A jó helyszín rengeteg trike-ost és motorost vonzott, trike-létszámban egyértelműen rekordot döntött az idei esemény. A német és osztrák trikerek mellett sok magyar is jött háromkerekűvel. Voltak P-rendszámos gépek, voltak pirosrendszámos hobbijárműnek vizsgáztatott szekerek és végre volt igazi hivatalos magyarországi forgalomba helyezésű, frankón levizsgáztatott trike is.

A sörsátorban délutántól váltották egymást a zenekarok, volt kaja-pia-játszótér, szóval minden, ami egy ilyen barátságos megmozduláshoz szükséges. Remélhetőleg a magyar rendszámos trikenak jövőre több társa lesz.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.