Ismét támadtak a Krapeknők!

2003.08.27. 09:47

 
   
   

A Krapeknők mozgalom, vagy motoros baráti társaság, vagy ki tudja pontosan ezt behatárolni, szépen halad a maga útján. A legújabb kalandjuk során Keszthelyre motorozott le a főként lányokból álló csapat, kiegészítve néhány lassan már tiszteletbeli Krapeknővé avanzsált hímnemű pártoló taggal. A guruláson a hölgyek felavatták új egyenpólóikat is, szerencsére nem borulással, hanem magával a túrával. Pár fénykép erejéig megbizonyosodhatunk arról, hogy mindezt roppant komolyan gondolják a motoros hölgyek, és remekül mutatnak akár a motorjaikon, akár azok nélkül.

 
   
   

A társaság egyik tagjának rövid beszámolója alapján készült egy kis összefoglaló, ami kedvcsináló lehet a Krapeknők következő megmozdulására, amely szeptember második hetében esedékes.
"A csapat szombat reggel 9-kor találkozott Budapesten, majd útközben összeszedve a társaság néhány tagját, megcéloztuk a Balatont. Pontosabban nem a Balaton mellett mentünk, hanem Veszprém - Tapolca irányába a felvidéken. Egyik társunk a bejáratos motorja miatt nem tudta tartani a tempót velünk, ezért kissé lemaradt, de minden baj nélkül odatalált a végcélhoz. Itt avattuk fel Krapeknős pólóinkat. A mulatság tetőpontján megtartottuk a "Nő és a motor összhangja" versenyt. Kisebb lázadás tört ki a döntő során, mert olyan hölgyek is részt vettek, akiket a pasijuk rakott föl a motorra egy szál tangában. "Akkor menjen mindenki egy kört!" felkiáltás után hamar kiderült a turpisság. A lányt, aki ezt mondta, egyből Krapeknővé fogadtuk és ráadásul ő nyerte meg a versenyt is. A 3. helyezést Zsuzsi vitte el, a Krapeknők egyik jeles képviselője.

 
   
   

A hatalmas strandon árnyas fák között sátoroztunk, a fürdés azonban nem nagyon kívánkozott, mert a Balaton leginkább egy nagyobb fajta pocsolyára hasonlított. Azonban a strand esti szépsége kárpótolt minket mindezért. A táborhelyen szép számmal voltak osztrákok, és az egyik motoros hölgynek olyannyira megtetszett az új pólónk, hogy azonnal venni szeretett volna egyet. Érdekes volt neki németül körbeírni, hogy mit jelent a Krapeknő szó! A rövid kirándulásról vasárnap tértünk haza."