Őfelsége Supermotója

2003.08.29. 09:15

 
   
   

Az Angliában és Európa számos országában méltán népszerűek a CCM Supermotoi. Az angol gyártó most az R30-asnak mutatta be egy speciálisan felszerelt változatát. A nyár folyamán készült, és korlátozott példányszámban gyártott R30S motorok szénszálas hatású borítást kaptak az első fejidomra, az első sárvédőre, az üzemanyagtankra, az ülésre, és a hátsó sárvédőre. A külcsín fokozására aranyszínű, fűzött kerekek kerültek a spéci széria gépeibe. A karbon hatást biztosító felületkezelési eljárás még sportosabb kinézetet kölcsönöz a Supermotonak, azonban az árát nem növeli túlzottan, mivel meg sem közelíti az eredeti szénszál árát.

Az R30S ára nem elhanyagolható, közel 2.3 millió forintnak megfelelő fontot kérnek érte az angliai CCM kereskedők. Az egyedi szériához megrendelhető a CCM 710 köbcentis tuning kitje, amivel teljesítménye egy rönkhúzó traktoréval vetekszik. Ha mindezeket az extrákat egyedileg rendelték volna meg a leendő szerencsés vásárlók, akkor még ennél is többet kellett volna fizetniük kedvencükért.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.