Újabb négyütemű résztvevő a MotoGP-ben

2003.09.04. 14:50

 
   
   

A fele szezon elment a WCM csapat mindenféle óvási ügyeivel és egyéb szerencsétlenkedéseivel. Most azonban úgy néz ki, a WCM kész a debütálásra új, négyütemű gépével Estorilban. A csapat eredeti négyütemű blokkját többször szabálytalannak minősítette a FIM technikai ellenőre, így a csapat 500 köbcentis Yamaha gépekkel indult pár futamon. A WCM így rákényszerült arra, hogy teljesen új négyütemű blokkot építsen, amelyet Chris Burns, és David De Gea lovagolhat ezen a hétvégén.

Burns úgy tűnik, teljesen felépült kulcscsont töréséből, amelyet a Brit Nagydíjon sikerült összehoznia. A brit pilóta a múlt héten már versenyezhetett a Brit Superbike Bajnokság soros futamán, és elmondása szerint teljesen egészséges, bírja a kulcscsontja a terhelést, és nagyon készül az ismételt bemutatkozásra. A motoron Brno óta, ahol először gördült ki GP pályára tesztelés céljából, számos fejlesztést eszközöltek a mérnökök, és várhatóan sokkal erősebb lesz, mint pár héttel ezelőtt.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.