Talmácsi jó helyről várja a startot

2003.09.07. 10:36

 
   
   

Talmácsi Gábor a 10. helyről várja a vasárnap déli startot a portugáliai Estorilban. A magyar fiú a pénteki első szabadedzésen még csak a 14. legjobb időt érte el. A pénteki időmérőn azonban már a 7. helyen állt csapattársa, a német Jenkner mögött. A szombati második szabadedzésen még ennél is jobban teljesített, és az 5. leggyorsabb volt az estorili aszfaltcsíkon. Sajnos ez nem számít bele a végső rajtsorrendbe és ugyan Talma tovább javította a köridejét a második időmérőn, azonban ez csak a 10. helyre volt elegendő. A körideje mindössze 1.2 másodperccel maradt csak el az első rajtkockát megszerző Alex De Angelis legjobbjától, így szép reményekkel nézhetünk a Portugál GP elé. Lénárt Péter a 35., Tóth Imi pedig a 36. starthelyet szerezte meg az edzéseken.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.