Lénárt Péternek nincs csapata

2003.09.12. 11:40

 
   
   

Úgy tűnik Lénárt Péter nem véletlenül panaszkodott egész évben motorjára. A Metasystem Racing színeiben induló magyar pilóta abszolút nem volt megelégedve motorja teljesítményével, és ennek többször hangot adott a csapaton belül. Az olasz Metasystem Racing Service, amely a versenyzők befizetéseiből és szponzoraiból él, nem igazán biztosította a befektetett összeg ellenértékét. A portugál futam után Lénárt Péter elhagyta az olasz versenycsapatot, amely Mike Di Meglio és Michele Danese pilótákat szerződtette az idény hátralévő részére.

A Metasystem már Brnoban megvált Leon Camier-től, akit egy verseny erejéig Mattia Angeloni helyettesített, nem sok sikerrel. Angeloni jelenleg a Gyorsasági Motorkerékpáros EB élén áll a 125-ösök közt, és az év hátralévő részében erre a sorozatra koncentrál, így nem tud a csapat rendelkezésére állni a továbbiakban. A csapat az estorili futam után Lénárt Péterrel is szerződést bontott. Gabriele Debbia csapatfőnök a két ígéretes fiatal tehetséget szerződtette a megüresedett helyekre. Di Meglio mindössze 15 éves, és múlt héten búcsúzott a Freesoul Racing csapattól, ígéretes szezon kezdete ellenére. A fiatal francia versenyző 3 alkalommal szerzett VB pontot idén. A 21 éves Danese a 125-ös EB-ről igazolt a VB mezőnyébe, és GP debütálása a brazil pályán lesz.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.