Bokorugró iskola

2003.09.18. 12:36

Kökényesi György, a hazai terepmotorozás nagy öregje összefogott a Yamaha Motor Hungariával, és egy terepmotoros iskolát nyitott a Piliscsévi Motoros Centrumban.

A Yamaha Motoros Iskolát azoknak találták ki, akik tapasztalatok nélkül nem szeretnének terepmotort venni. Az iskolában kipróbálhatják, hogy a terepmotorozás fajtái közül melyik áll a legközelebb hozzájuk. Egész napos programokat szerveznek a legkisebbektől a felnőttekig, de akár egyéni kívánság szerinti programot is készítenek. A kipróbálható motorok között van a PW 50-es a gyerekek kedvéért, a haladók pedig választhatnak az YZ és a WR sorozat valamennyi gépe közül, és természetesen a TT 600-as is benne van még a palettában. Aki quadon szeretne gyakorlatot szerezni, két típussal is próbálkozhat.

A piliscsévi krosszpálya és a hozzá tartozó komplexum ideális hely mindenkinek. A legmagasabb szintű versenyzők is edzhetnek itt, és a pálya könnyű részein elsajátíthatók az alapok. A Pilis útjain pedig igazi endurós túrákat lehet szervezni.