Gibernau újabb 2 évre írt alá

2003.09.29. 12:50

A Telefónica MoviStar bejelentette, hogy a csapat és a Honda újabb két szezonra szerződést kötött Sete Gibernauval. A spanyol versenyző, aki jelenleg második a világbajnokság összetett pontversenyében, idén már négy futamgyőzelmet és ezzel egy álomszezont tudhat magáénak az RC211V fedélzetén eltöltött első idényében. Gibernau örömmel számolt be új szerződéséről, amellyel a háta mögött mostantól csak a 2003-as szezon hátralévő négy versenyére kell koncentrálnia. A VB ezen időszakában rengeteg pletyka kering a versenyzők jövő évi szerződésével kapcsolatosan. Gibernau ezeket szerette volna megelőzni gyors aláírásával, hogy idén már csak a világbajnokságra koncentrálhasson.

Gibernau elmondta, hogy ő rendelkezik a legjobb szponzorral (MoviStar) és a legjobb gyártóval (Honda), így a következő két évben mindenképpen a világbajnoki címért kíván küzdeni. A csapatfőnök Fausto Gresini szintén kifejezte elégedettségét az új szerződéssel, Gibernauval, és a szponzorokkal kapcsolatban. Gresini szerint további versenyek megnyeréséért fognak együtt harcolni és az egész csapat rendkívül örül Sete Gibernau új szerződésének.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.