Szezonzáró Krapeknő-túra

2003.10.13. 11:17

A nyár elején összeszerveződött, csak motoros hölgyekből álló csapat ezen a hétvégén búcsúztatta az idei szezont. Az előző hét rossz időjárása miatt ugyan mindössze nyolcan gyűltek össze szombat reggel a Váci úti bevásárlóközpont előtti benzinkútnál, a túra mégis nagyon jól sikerült.

Mivel ilyenkor ősszel már hamar sötétedik, és napnyugta után a hőmérséklet már nem kimondottan alkalmas motorozásra, a lányok rövid, egynapos túrát szerveztek. A Budapest - Vác - Kismaros - Nagymaros - Szob - Márianosztra - Kóspallag - Nagyirtáspuszta - Kóspallag - Kismaros - Vác - Budapest útvonal mindössze százhatvan kilométer, a túrát csak a nagyirtáspusztai fogadóban elfogyasztott ebéd idejére szakítottak meg.

A hazaúton a jászberényi résztvevő motorja műszaki hiba miatt feltartotta a társaságot, mégis mindenki jó hangulatban folytatta útját hazafelé. Bár az időjárás már nem kecsegtet sok jóval, a Krapeknők a hideg téli napokon is tartják majd a kapcsolatot, hogy a jövő nyári közös programokat a téli összejöveteleken beszéljék meg.