Többmilliós értékben kaptak díjakat a győztesek

2003.10.14. 11:32

A Speed Riders MC állófogadással egybekötött díjkiosztó gálát rendezett a múlt szombaton a 2003-as kunmadarasi gyorsulási és streetfighterbajnokság versenyzőinek és szponzorainak.

Az egyik budapesti étteremben tartott nagyszabású rendezvényen a műsorvezető szerepét ismét a motoros klub elnöke, Hadnagy József látta el, nagy sikerrel. A színvonalas táncbemutatóval tarkított eseményen a versenyek támogatói ünnepélyes keretek között adták át díjaikat a kategóriák helyezettjeinek. A legnagyobb sikert azonban a versenyek látogatói által már jól ismert motorhangutánzó, Tóni előadása aratta.

Ahogy a klub elnökétől megtudtuk, a cégek egyre nagyobb reklámértéket tulajdonítanak a kunmadarasi gyorsulási versenyeknek, ezért a díjak értéke is évről évre növekszik. A klub újabb, kétéves szerződést írt alá a repülőtér használatáról Kunmadaras önkormányzatával, és ezután is mindent megtesznek, hogy európai hírű és színvonalú rendezvényt hozzanak létre egyre több magyar és külföldi versenyző részvételével.