Motor nélkül nincs jó film

2003.10.20. 10:15

Ahogy az amerikai mozifilm nem létezhet jó csaj nélkül, a kellékektárból manapság a motorkerékpár sem hiányozhat. Legújabban a nő alá lökik a motort és máris tuti a kasszasiker. A Mátrix II-ben Trinity Ducatija, majd a Charie angyalai krosszgépei után most egy ZZ-R 250-es lesz a mozilátogató tízenévesek álmainak netovábbja.

Quentin Tarantino 4. filmjét a Kill Bill Vol. 1-et már játsszák Észak-Amerikában, és a napokban Magyarországon is elkezdődött a film vetítése. Az akciófilmben Uma Thurman egy bosszúszomjas bérgyilkost játszik, aki - miután Bill (David Carradine) majdnem megölte az oltár előtt -, leszámol ellenfeleivel.

A japán jelenetekben Thurman egy Kawasaki ZZ-R 250-es motoron ül, melyet sárgára festettek, hogy passzoljon Bruce Lee stílusú overálljához. Az október 19-én, Tokióban megrendezésre kerülő sajtókonferencián a szereplők és a rendező mellet Thurman kis Zizi-je is jelen lesz.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.